Luna februarie marchează luna siguranţei pe Internet. Cu această ocazie, Institutia de Educatie Timpurie Nr.71 a desfasurat un flash mob pentru protecţia copiilor şi tinerilor împotriva conţinutului digital ilegal şi dăunător.
Scopul nostru este să ajutăm copiii să valorifice lumea virtuală intr-o maniera sigură astfel încât Internetul să devină un spaţiu al oportunităţilor, în care să dobândească cunoştinţe, să comunice, să-şi dezvolte competenţe. Credem că educaţia, comunicarea şi implicarea activă a fiecăruia – de la mic la mare – este un pas foarte important şi necesar în crearea unui spaţiu digital mai protejat.
Sloganul flash mobuluu  „Fii in siguranta in mediul online” îndeamnă toţi utilizatorii de internet, să conştientizeze importanţa aportului fiecăruia în crearea unui spaţiu prietenos, valoros, non ofensiv pentru copii şi adulţi.
Astfel au fost distribuite pliante cu scopul de a ajuta adolescenţii şi tinerii să navigheze pe Internet în condiţii de siguranţă, informatii   utile părinților cu copii de vârstă preșcolară și școlară mică.
Această luna oferă oportunitatea de a sublinia încă o dată necesitatea folosirii responsabile a spaţiului virtual.